ons Vlog12Dance VLOG
CONTACT

MET ONZE MUZIEK WORDT JE FEEST EEN ONVERGETELIJK SUCCES!

Jij bent klaar voor een mooi feestje! Alles is geregeld, nu de muziek nog! Bij een feest is de muziek één van de belangrijkste dingen die je moet regelen voor je feest.

Coverband 12dance maakt jouw feest tot een succes: Onze muziek is modern en vernieuwend, maar houdt altijd rekening met de verwachting van het publiek en met de sfeer. Door de combinatie van DJ en coverband is letterlijk alles mogelijk: In samenspraak met jou kiezen wij de juiste muziek, zo dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Luister voor een impressie naar deze videobeelden, die live zijn ingespeeld. De band zal op jouw feest precies zo klinken! Succes gegarandeerd!

ALLROUND EN HERKENBAAR

Wij spelen dé bekende nummers, geheel afgestemd op jouw wensen!
Tijdens jouw bruiloft of bedrijfsfeest wil je natuurlijk de voetjes van de vloer hebben. 12dance speelt herkenbare feestmuziek van de jaren '80 tot nu. Muziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten! Als echte professionals beheersen wij elke stijl: van Disco tot Dance, van Nederlandstalig tot Pop, van luisterlied tot dancebeat. Op die manier zal de dansvloer zeker volstromen en heb je een gezellig feest. In de pauzes draait DJ Christoph verzoekjes en jouw nummers: voor ieder wat wils. Op deze wijze valt jouw feest nooit stil en je hebt de gehele avond het juiste entertainment.

EVERYBODY DANCE NOW!

Herkenbare muziek voor hedendaags publiek, op deze actuele Top 40 hits gaat elk dansfeest los!
Speelt de band wel de juiste liedjes? Wat vinden mijn familie en vrienden hiervan? 12dance brengt de beste top40 van de laatste jaren! Muziek voor het publiek van vandaag: up-to-date en herkenbaar! Als een DJ mixt Christoph de dansnummers zonder pauze aan elkaar. Samen met zijn zangeressen drijft hij je feest naar een ongekend hoogtepunt. "The roof, the roof, the roof is on fire...!"

Een goede band maakt jouw feest!

Gegarandeerde Kwaliteit!
Jij plant een feest. Jouw feest. Jullie feest. Een dag om nooit te vergeten! Dit moet in één keer goed! Voor jouw feest is alleen het beste goed genoeg! De juiste band kiezen voor je feest of bruiloft doe je niet zomaar. Je wilt zeker weten dat de band past bij de sfeer en bij de gasten. Kan de band jouw wensen voor 100 % waar maken? Omdat dit internet is, wil je nu natuurlijk zeker zijn: Hoe weet ik nou, dat deze band echt goed is?
Kwaliteit? Bekijk deze video's en zeg het zelf!

De beste zangeressen

Kwaliteit staat voorop
12dance kan kwaliteit garanderen: Wij zijn allemaal beroepsmuzikanten en hebben op het conservatorium gestudeerd, sommige geven daar ook les. Onze professionele zangeressen wonnen diverse nationale awards, stonden in de eindrondes van TVOH en Idols en verzorgden optredens op TV en grote podia.Muziek als een warm bad. Hoogwaardige stemmen van enkele van de beste zangeressen van Nederland. Van deze kwaliteit kun jij je gasten nu ook laten genieten.

Onze muziek is pure emotie, goed gedoseerd en perfect in balans. Luister met een koptelefoon naar deze video`s en ervaar het verschil!

Het beste geluid, alsof je naar een CD luistert!

Onze covers klinken precies als het origineel.
Iedereen kent de horrorverhalen, of misschien heb je het al meegemaakt? Een band die het geluid niet onder controle heeft; piepende microfoons, dreunende bassen, valse zangeressen. Je kunt elkaar niet verstaan en liedjes klinken niet zo als je ze kent. Dit kan echt niet!

12dance rekent af met het slappe geluid van slechte coverbandjes en DJ`s. Ons geluid is zo perfect, dat je denkt naar een CD te luisteren. Wij werken sinds vele jaren in het entertainmentbusiness en weten dus precies hoe we een succesvol optreden moeten verzorgen. Dit is honderd procent emotie, gekoppeld aan perfecte geluidstechniek.

Wat moet jij allemaal nog regelen?

12dance neemt alle zorgen uit handen door zelf alles te regelen.
Bandleider Christoph verzorgt gemiddeld 100 optredens per jaar en beschikt over veel ervaring in het regelen van optredens. Hij weet precies wat er allemaal geregeld moet worden voor een optreden en heeft voor de meest uiteenlopende situaties advies. Jij vertelt hem gewoon hoe het feest eruit moet zien en hij maakt een concept en draaiboek dat precies bij jouw situatie past. 12dance regelt vervolgens zelf alles wat daarbij komt kijken! Zo kun je er zeker van zijn dat we niets vergeten en dat je op de dag zelf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor jou betekent dat: Een feest zonder zorgen! Bekijk de filmpjes met bandleider Christoph Völcker.

Een feest zoals jij dat wilt!

Het recept voor de perfecte feestavond!
Smaken verschillen. En ieder feest is anders. Daarom werken we niet met een vast concept. Bandleider Christoph is perfectionist en gevoelsmens. Als je hem precies vertelt welke muziek en welke sfeer je wilt, bedenkt hij voor jou een feest op maat. 12dance zorgt voor een mooie opbouw, voor een prettig volume, een gloedvolle sfeer en een mooie opeenvolging van nummers.

Gebeurt er iets onverwachts? 12Dance lost het op. Precies zoals je het wilde. Of beter.

Feesten regelen is ons vak!

You never get a second chance to make a first impression!
U organiseert een evenement voor uw bedrijf. Of het nu voor uw belangrijkste klanten is of voor uw medewerkers: dit evenement moet in één keer goed! Graag willen wij u hierbij helpen. Het is ons werk om een entertainmentconcept op maat te maken voor u, en dat doen we met veel plezier. U kunt bij ons terecht voor advies over feesten, diners, bedrijfsopeningen of klantdagen.

Naast onze ervaring met entertainment hebben wij krachtige partners in het evenementencircuit die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom kunnen wij u ook advies geven over uw locatie, de catering, de techniek of aanvullend entertainment.

Veelgestelde Vragen & Referenties

Je kunt ons op onze bruine/blauwe ogen vertrouwen dat wat wij op onze website vertellen ook echt waar is. Maar kijk vooral eens naar wat anderen over ons zeggen. Daar heb je meer aan. Mensen die 12dance boekten als partyband of voor een bedrijfsfeest, lieten ons talloze keren weten wat ze ervan vinden. Bekijk daarom ook gerust de reacties van onze klanten.

Op de veelgestelde vragen kun je de meest gestelde vragen vinden. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord om al jouw vragen te beantwoorden.

Buena Vista bedrijfsfeest NUON bedrijfsfeest FGH bank bedrijfsfeest ING bedrijfsfeest Rabobank bedrijfsfeest PWc bedrijfsfeest Shell bedrijfsfeest delta lloyd bedrijfsfeest KPMG bedrijfsfeest Philips bedrijfsfeest Holland Casino Hilton Hotels Resorts
Stedelijk Museum Schiedam
Fortis Bank
Marsh
Getronics
Leventi
Viag
Coty
Audi
Citroën
Mitsubishi
Miele
Koninklijke BAM
Asics
RTV Utrecht
Innovam
PSV
Stroeve
De Wit supermarkten
Hotelplan
Falcon Leven
Alliander
Kyocera
TVVL
Pasticum
Velux Nederland
MRC Transmark
Mastervolt
Vold
Raymond Weill
Koninklijke Mosa
Sociale Dienst
Ondernemersvereniging Lemmer
Van der Sluis Groep

CONTACT

☎ 035 683 87 15

☎ 06 55 82 75 83

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Datum feest:

Bericht:

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!